Ne Demek Süngü / BlackBerry'nin kaybı devam ediyor! - CHIP Online : Eski türkçe'de sünmek yani uzamak fiilinden gelir.

Ne Demek Süngü / BlackBerry'nin kaybı devam ediyor! - CHIP Online : Eski türkçe'de sünmek yani uzamak fiilinden gelir.. Kendiniz de süngü tanımı ekleyebilirsiniz. Süngü kelimesi ne anlama gelir? Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah örnek: Süngü ile ilgili tdk açıklaması var mıdır?

Dürtüp delecek demir silâh ki tüfeğe veya mızrağa takılır. (nitekim süngü de düşmana doğru uzatılır). Kendiniz de süngü tanımı ekleyebilirsiniz. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır. Süngü, göğüs göğüse çatışmalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, ateşli } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır.

Aşılı Ne Demek? Aşılı Anlamı Nedir? 2021 TDK Sözlük Anlamı
Aşılı Ne Demek? Aşılı Anlamı Nedir? 2021 TDK Sözlük Anlamı from kelime-bulmaca.com
Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah örnek: Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır. Kargının bir üst seviyesi de denilebilir.(silah). Süngü kelimesi hakkında bilgi, cümle içindeki kullanımı, çevirisi. Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını sağlayan demir çubuk. Bu ek bilgiye 0 yorum yazıldı. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır.

Kendiniz de süngü tanımı ekleyebilirsiniz.

Süngü kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, döşem terimleri sözlüğü sözlüklerinde. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır. Mezar başına nişan olarak dikilen sırık. Süngü bir yivli tüfek, misket tüfek veya benzeri herhangi bir ateşli silahın namlusunun ucuna takılan bıçak, hançer. Çanakkale savaşları sırsaında çok kullanılmıştır. Süngü kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Süngü kürtçe ve türkçe anlamı, süngü türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Eskiden savaşta tüfek namlusunun ucuna takılarak mermi bittiğinde tüfeğin bir kılıç gibi kullanılmasına imkan sağlayan uzun bıçak, kasatura. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır. Sungu nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Süngü harflerinden türetilen kelimeler 6 tanedir, aşağıda harf sayısına göre kelimelerin listeleri ayrıntlı şekilde. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. Süngü kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi.

Dürtüp delecek demir silâh ki tüfeğe veya mızrağa takılır. Süngü, yabancı bir kelime süngü ifadesi her ne kadar sadece askeri bir terim olarak bilinse de süngünün başka anlamları da. Süngü kelimesi baş harfi s son harfi ü olan bir kelime.başında s sonunda ü olan kelimenin birinci harfi s , ikinci harfi ü , üçüncü harfi n , dördüncü harfi g , beşinci harfi ü. Süngü ne demek, süngü nedir sorularına kısaca yanıt bulabileceğiniz bu sözlük sayfasında ayrıca süngü teknik teriminin askeri, madencilik, gramer, tesisat, gösterim sanatı, zanaat kategorilerindeki. Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

Süngü Tepe'deki patlamanın raporu açıklandı İşte ...
Süngü Tepe'deki patlamanın raporu açıklandı İşte ... from i.dha.com.tr
Süngü kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, döşem terimleri sözlüğü sözlüklerinde. Süngü bir yivli tüfek, misket tüfek veya benzeri herhangi bir ateşli silahın namlusunun ucuna takılan bıçak, hançer. Süngü demek ölüme gitmek gibi birşey. Dürtüp delecek demir silâh ki tüfeğe veya mızrağa takılır. Süngü, hançerlerini, cephanelerinin bitmesi üzerine, alaybozanlarının ucuna takarak kullanan basklar tarafından 1640'a doğru icat edildi. Süngü kürtçe ve türkçe anlamı, süngü türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? (nitekim süngü de düşmana doğru uzatılır). Süngü kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi.

Dürtüp delecek demir silâh ki tüfeğe veya mızrağa takılır.

Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah. Kendiniz de süngü tanımı ekleyebilirsiniz. Süngü, göğüs göğüse çatışmalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, ateşli } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Süngü bir yivli tüfek, misket tüfek veya benzeri herhangi bir ateşli silahın namlusunun ucuna takılan bıçak, hançer. Süngü demek ölüme gitmek gibi birşey. Süngü terimi nedir, ne demek hakkında güncel kısaca bilgiler okuyun. Süngü kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, süngü ne demek? Mermileri tükenince, süngü hücumuna kalktılar. Süngü ne demek, süngü nedir sorularına kısaca yanıt bulabileceğiniz bu sözlük sayfasında ayrıca süngü teknik teriminin askeri, madencilik, gramer, tesisat, gösterim sanatı, zanaat kategorilerindeki. Süngü, hançerlerini, cephanelerinin bitmesi üzerine, alaybozanlarının ucuna takarak kullanan basklar tarafından 1640'a doğru icat edildi. Süngü kürtçe ve türkçe anlamı, süngü türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Süngü kelimesi ne anlama gelir?

Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır. Süngü, yabancı bir kelime süngü ifadesi her ne kadar sadece askeri bir terim olarak bilinse de süngünün başka anlamları da. Süngü kürtçe ve türkçe anlamı, süngü türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Eskiden savaşta tüfek namlusunun ucuna takılarak mermi bittiğinde tüfeğin bir kılıç gibi kullanılmasına imkan sağlayan uzun bıçak, kasatura. Süngü terimi nedir, ne demek hakkında güncel kısaca bilgiler okuyun.

Bahçeli'den Diyanet İşleri Başkanı'na sert sözler: 'Ne ...
Bahçeli'den Diyanet İşleri Başkanı'na sert sözler: 'Ne ... from cdn.yenidonem.com.tr
Süngü ne demek, süngü nedir sorularına kısaca yanıt bulabileceğiniz bu sözlük sayfasında ayrıca süngü teknik teriminin askeri, madencilik, gramer, tesisat, gösterim sanatı, zanaat kategorilerindeki. Süngü ile ilgili tdk açıklaması var mıdır? Süngü kelimesi baş harfi s son harfi ü olan bir kelime.başında s sonunda ü olan kelimenin birinci harfi s , ikinci harfi ü , üçüncü harfi n , dördüncü harfi g , beşinci harfi ü. Isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını sağlıyan demir çubuk. Süngü kürtçe ve türkçe anlamı, süngü türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Süngü kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Kendiniz de süngü tanımı ekleyebilirsiniz. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır.

Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

Süngü kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, süngü ne demek? Mermileri tükenince, süngü hücumuna kalktılar. Isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını sağlayan demir çubuk. Süngü, yabancı bir kelime süngü ifadesi her ne kadar sadece askeri bir terim olarak bilinse de süngünün başka anlamları da. Kardeş payı yapmak için mi uzattın süngünü elimdeki elmaya. Süngü teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Eski türkçe'de sünmek yani uzamak fiilinden gelir. (nitekim süngü de düşmana doğru uzatılır). Süngü kürtçe ve türkçe anlamı, süngü türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Sungu nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Bu sayfada süngü nedir süngü ne demek süngü ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca süngü anlamı tanımı açılımı süngü hakkında bilgiler resimleri süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük. Süngü, göğüs göğüse çatışmalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, ateşli } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Kendiniz de süngü tanımı ekleyebilirsiniz.

(nitekim süngü de düşmana doğru uzatılır) ne demek. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silahtır.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook